BRANDING + GRAFISK DESIGN + WEBSITE

KLUBCOMEDY

Fra komiker til digital billetportal.

Klubcomedy havde ambitionen om at etablere et nyt brand og lancere en hjemmeside for at fremme, informere og facilitere salg af deres innovative billetkoncept. For at imødekomme denne udfordring skabte vi navnet og brandet "KlubComedy". Yderligere udviklede og designede vi en skræddersyet meget simpel og minimalistisk hjemmeside som kunden ønskede sig. Med særlig fokus på at præsentere virksomhedens events, billetter og målgruppe.

Historien bag om KlubComedy

Klubcomedy er en billetportal hvor du kan finde et show, som kunne have din interesse. Vi fusionerer stand-up comedy med en mere intimitetsskabende atmosfære. Det foregår typisk på mindre, hyggelige spillesteder som barer, klubber eller teatre, hvor publikum kan nyde en aften med latterfyldt underholdning i en mere afslappet setting.

Med fokus på stand-up comedy tilbyder klubcomedy en platform for både etablerede komikere og upcommings, der ønsker at prøve deres materiale af for et engageret og ofte mere åbent publikum. Denne setting muliggør en mere interaktiv oplevelse, hvor publikum og komikeren kan skabe en unik forbindelse gennem latter.

Besøg KlubComedy

KlubComedy er desværre lukket ned.

Skal vi også få jer til at skille jer ud?

Få et uforpligtende tilbud på mail til dit næste projekt.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.