SE ALLE ESTIMEREDE PRISER HER

Priser hos Arosweb

Hjemmeside Priser

Hvor meget koster en hjemmeside? Vi mener hver virksomhed bør have sin egen hjemmeside, men der er en række måder, hvorpå dette mål kan nås. Med en hjemmeside hos Arosweb kommer der ingen uforudsete regninger.

Hjemmeside Starter fra 5.000 kr.

Webshop Priser

Hvor meget koster en webshop? Prisen afhænger af faktorer såsom; Hvor mange funktioner du vil have? Hvor mange produkter du har? Vil du selv oprette dem, eller skal vi gøre det for dig? Har du ønsker om en speciel funktion som skal programmeres eller er du efter en mere standard løsning? Hos Arosweb kan vi hjælpe jer i mål med en budgetvenlig pris.

WebshopStarter fra 8.000 kr.

Serviceaftale Priser

Skulle der opstå problemer eller har du løbende brug for hjælp, så står vi klar til at hjælpe dig. Oplever du ofte tekniske problemer eller er det irriterende at konstant tilrette tekster og billeder?

Så er det måske en idé at få en Service Aftale.

VedligeholdelseStarter fra 3.999 kr pr. år

Markedsføring Priser

Dine potentielle kunder findes allerede på markedet, og vi er her for at hjælpe dig gennem digital markedsføring. Ved at anvende en passende strategi kan du udvide din forretning og nå nye højder.

Så er det måske en idé at få en markedsføringsaftale.

Hosting Priser

Mangler du et webhotel til dit næste projekt, så står vi klar til at hjælpe dig. Oplever du ofte tekniske problemer eller er det irriterende at konstant have downtime på din hjemmeside?

Så er det måske en idé at få en Hosting Aftale.

Skal vi få jer til at skille jer ud?

Få et uforpligtende tilbud på mail til dit næste projekt.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.