Få et prisestimat på din nye hjemmeside

Skræddersyet design

Responsivt design

SEO optimering

Hurtig levering

100 % ejerskab

Nem og bekvem proces

GET STARTED

0$
Vi har sendt et prisestimat til din mail.
Hvad leder du efter?

Hjemmeside

Webshop

Du skal vælge et element for at fortsætte
Hvor stor er din virksomhed?

Nystartet virksomhed

Etableret virksomhed

Større virksomhed

Du skal vælge et element for at fortsætte
Hvad er formålet med din nye hjemmeside?

Et simpelt online visitkort

Et professionelt værktøj til at skaffe flere kunder

Et professionelt værktøj, som indgår i en større strategi

Du skal vælge et element for at fortsætte
Hvor mange undersider vil du have?

(F.eks. "Om os", "kontakt os")

1-10

11-20

20+

Du skal vælge et element for at fortsætte
Skal din hjemmeside have specielle funktioner?

(F.eks. kundelogin, booking, flere sprog)

Ja

Nej

Ved ikke

Du skal vælge et element for at fortsætte
Ønsker du hjælp til at skrive tekster?

Ja

Nej

Ved ikke

Du skal vælge et element for at fortsætte
Hvornår skal hjemmesiden være færdig?

Så hurtigt som muligt

Om 2-4 uger

+4 uger

Du skal vælge et element for at fortsætte
Hvilken type webshop søger du?

En simpel webshop

En professionel webshop, som jeg forventer at kunne leve af

En større webshop, som indgår flere ansatte

Du skal vælge et element for at fortsætte
Hvor mange produkter forventer du at have?

1-20

21-99

100+

Du skal vælge et element for at fortsætte
Skal din webshop have specielle funktioner

(F.eks. abonnement, B2B-login, ekstra sprog)

Ja

Nej

Ved ikke

Du skal vælge et element for at fortsætte
Ønsker du hjælp til at skrive tekster?

Ja

Nej

Ved ikke

Du skal vælge et element for at fortsætte
Hvornår skal webshoppen være færdig?

Så hurtigt som muligt

Om 2-4 uger

+4 uger

Du skal vælge et element for at fortsætte
Ønsker du webshoppen på flere sprog?

(Dansk, Engelsk, osv..)

Ja

Nej

Ved ikke

Du skal vælge et element for at fortsætte
Din pris er næsten klar

Udfyld formularen nedenfor.

Oversigt

Beskrivelse Information Antal Pris
Discount :
Total :

monitor

Unikt design

Vi laver din hjemmeside fra bunden i WordPress med dit valg af inspiration af hjemmeside, farver og content.
cheque

Ingen binding

Du betaler et engangsbeløb og hjemmesiden er 100% din. Dette er nemmest for alle, vi gider ikke lange bindinger.
line-chart

Konvertering

Din nye hjemmeside skal få flere kunder til at henvende sig til dig. Hjemmesiden skal kunne konvertere nye kunder.
phone

Support

Du har fri adgang til at ringe og skrive mail til os hvis der opstår problemer, efter hjemmesiden er leveret til dig.

Ingen standard løsning

Hos os er der ingen standard løsning. Hvert projekt motiverer os på ny til at finde nye løsninger til vores kunders forskellige startups. Vores digitale webbureau tilbyder ikke kun skræddersyede hjemmesider, men også konverterende og optimerede hjemmesider.

Vi leverer med kvalitet

Vi dækker et overskueligt udvalg af services og holder os til dem. Vi gør det, vi ved bedst. Ingen kompromis med kvalitet. Derfor vil vi, når vi forpligter os, levere det, der forventes og mere. Vi holder altid vores deadlines og forventer det samme af vores kunder.

4 steps til din nye hjemmeside

1

Indledning

Vi tager en indledende snak og det gør vi nok over telefon. Vi tager os tid til at forstå din virksomheds ønsker og konceptet bag jeres firma.
2

Opsætning

Efter råmateriale (billeder, content og inspiration) er modtaget, begynder vi at opsætte hjemmeside layoutet og præsentere det for dig.
3

Tilretning

Efter opsættelsen skal der typisk tilrettes forskellige elementer, dette gør vi i tæt dialog med dig. Nu kan du komme med feedback og ønsker til designet.
4

Lancering

Hvis du er tilfreds med hjemmesiden, er det til at få den live ud til dine kunder. Ejerskabet bliver overdraget til dig så du nu ejer hjemmesiden.

Arosweb som partner

Hvis du vælger Arosweb som din partner til at designe, implementere og/eller vedligeholde din WordPress hjemmeside, har du taget det rigtige valg. Vi er dit webbureau og vi yder support samt leverer skræddersyet løsninger. Afhængigt af dine behov og budget kan vi hjælpe til eller tilbyde en komplet en-i-alt løsning!

Processen bag

Vi starter med et indledende møde og udarbejder dine krav. Vi gennemgår derefter briefingen med vores team. Du giver startsignalet og vi implementerer vores koncept: opsætning, tilretning og endelig lanceringen. Vi tilbyder også vedligeholdelse og SEO optimering af din WordPress hjemmeside eller din WordPress Webshop.

 • Michael

  Rigtigt professionel udført

  Kan kun sige jeg er fuldt ud tilfreds, var hurtige til at svar tilbage på alle min spørgsmål. Samt har fået udført websitet som jeg ønskede.

  Super resultat vh Michael fra Tattoo studio - BellaInk.dk
  Michael
  Bella Ink Tattoo Studio
 • Mert

  Jeg vil være helt ærlig om oplevelsen…

  Jeg vil være helt ærlig om oplevelsen hos Arosweb! Ved min første butik som selvstændig gjorde jeg brug af Aveo fordi jeg egentlig ikke vidste bedre.. Jeg valgte dem ved søgning på Google.. Efterfølgende fik jeg henvist Arosweb af en god kammerat til et nyt projekt og jeg har simpelthen kunne mærke en anden service og ikke mindst niveau samt kvalitet! Jeg tør satse på at få kan konkurrere med service, kvalitet, ekspertise og ikke mindst økonomi som Arosweb leverer! Tusind tak for hjælpen min ven!

  Mert
  Wellcare & Wellness Silkeborg
 • Sirin Cetinkaya

  Super god service og flot design!

  Arosweb har lavet et rigtig flot design til min hjemmeside og jeg er yderst tilfreds med resultatet! Arosweb har været meget fleksibel i forhold til tidsfristen og har ramt perfekt med ønsker til hjemmesiden.

  Sirin Cetinkaya
  Copenhagen Sales Power
 • Mohammad Jamil

  Super fleksibilitet og god service

  Under Corona krisen blev der lukket ned for caféerne og den eneste mulighed caféerne havde for at overleve inden hjælpepakken kom var Take Away, vi havde akut brug for en hjemmeside hvor man kunne bestille fra online, jeg kontaktede Arosweb klokken 20.42 og de gik straks i gang med at lave en hjemmeside, de arbejdede i døgndrift og allerede dagen efter kl 10.25 var hjemmesiden klar til at tage i mod bestillinger, og caféen kunne igen holde åbent med Take Away konceptet, vi i Cafe Santé er super glade for servicen samt fleksibiliteten Arosweb har vist, vi kan til hver en tid anbefale Arosweb, det bliver i hvert fald 5 ud af 5 stjerner fra os! 😁

  Mohammad Jamil
  Cafe Santé
 • Andreas Johannsen
  Jeg brugte Arosweb til en ny hjemmeside. Samarbejdet gik fortrinligt og vi havde en god dialog hele vejen igennem forløbet. Jeg fik faktisk mere end jeg havde forventet. Jeg kan absolut anbefale andre også at bruge Arosweb.
  Andreas Johannsen
  Min Rabatkode
 • Lars Thorn
  Sport X Aarhus havde brug for en hjemmeside - hurtigt. Kravene var klare, men det samme var webdesigneren i hans tilgang til opgaven. Han var både fleksibel ift. leveringstid og kom med flere forslag til, hvordan vi kunne optimere siden bedst muligt fra start. Vi endte med at få lavet en one-pager shop i Wordpress med et simpelt og smart design. Med WooCommerce Subscription plug-in styrer vi nu alle vores medlemmer i vores sportsklub. Efter levering af hjemmesiden har Arosweb ydet ekstraordinær kundeservice og hjulpet med tekniske spørgsmål i forbindelse med vores lancering. Jeg giver Arosweb mine bedste anbefalinger.
  Lars Thorn
  Sport X
 • Mustafa Arican
  Arosweb har været meget effektive, grundige og samtidigt meget lyttende, forstående og empatiske overfor mig som kunde. Jeg vil give dem mine varmeste anbefalinger og naturligvis benytte mig af Arosweb igen, næste gang jeg har en opgave der skal løses, af webmæssig karakter. Vi ses 👍
  Mustafa Arican
  Ma Byg
 • Anders Kristensen
  Jeg er meget tilfreds med arbejdet med en hjemmeside. Designet er blevet væsentlig forbedret, og brugeroplevelsen opleves også blevet rigtig god. Det har været et godt samarbejde. Arosweb har tilpasset alle aftalte ændringer, samt rettet alle de fejl og mangler, som det var ønsket. Opgaven blev udført hurtigt og fleksibelt ift. at tilpasse arbejdstiden aften og dag. Kan varmt anbefales. Tak for din hjælp!
  Anders Kristensen
  Helsekost
 • Benjamin Frandsen
  Fik lavet min hjemme side i løbet af ekstremt kort tid, og der blev taget i mod kritik og ændringer under hele forløbet. Var nærmest i dialog med designeren dagligt om der var ting der skulle laves om på, og dette blev taget EKSTREMT pænt i mod HVER GANG! Har ikke andet og sige end jeg vender tilbage hvis jeg skal bruge yderligere hjemme sider, og anbefaler gerne Arosweb videre til folk der mangler en der kan lave en hjemmeside for dem!
  Benjamin Frandsen
  Benza Entertainment

Ofte stillede spørgsmål

1Hvad koster en hjemmeside?
Prisen på din hjemmeside afhænger af størrelsen og funktionaliteterne. Brug vores prisberegner og få en uforpligtende pris.
2Er der løbende omkostninger?
Nej, hos os får du et engangsbeløb uden nogle uforudsete omkostninger. Dog kan du tilkoble vores vedligeholdelses pakke.
3Hvor lang tid tager det at lave min hjemmeside?
Det tager alt fra 3-21 dage alt efter hvor hurtig du er til at levere alt råmateriale, samt hvor du hurtig du er til at besvare diverse spørgsmål.
4Hvad er et webhotel?
Et webhotel er en "online" plads på en server, hvor din hjemmeside og alle tilhørende filer kan ligge som sørger for at din hjemmeside er online 24/7. Diverse webhoteller tilbyder også firma mails dog variere priserne meget. Det er helt op til dig som kunde hvor du foretrækker at købe dit webhotel men hos Arosweb tilbyder vi stabile webhoteller inkl firmamails, som kan tilkøbes.
5Hvad er WordPress?
WordPress er et CMS "Content Management System" - Som navnet antyder, er et CMS et værktøj, som anvendes til at administrere vigtige dele af din hjemmeside. Du kan ændre i tekst, billeder, opbygning og en lang række andre elementer. Du behøver derfor hverken at være udvikler eller at have særlige it-kompetencer for at kunne administrere og vedligeholde din hjemmeside, når du anvender WordPress.

Skræddersyet design

Vi skaber et skræddersyet design til hver kunde. Der er ikke noget foruddefineret universelt design, der passer til alle krav og hjemmesider. Derfor vil vi, inden vi starter et projekt, lære så meget som muligt om din virksomheds koncept, samt dit mål med hjemmesiden. Med alle disse vigtige detaljer foran os, er vi i stand til at designe et perfekt layout, der fuldt ud vil overføre det rigtige budskab til dine kunder.

Rådgivning

Selv kunder med en online hjemmeside har brug for et andet perspektiv på deres design. Vi kan også hyres til rådgivning om, hvordan man bedre kan skabe en hjemmeside der konvertere og er mere moderne. Vores 8 år inden for IT og web, er en uvurderlig merværdi for alle, der ønsker at opgradere deres digitale brand og løfte deres resultater.

Vi står klar når din hjemmeside er færdig

Dansk webbureau med over 200+ tilfredse kunder

Vi ønsker først at forstå, hvad din hjemmeside handler om, og hvad du vil opnå med den. Ud fra dette udvikler vi tekniske løsninger til at realisere dine ideer. Uanset om det er at vælge det rigtige hosting firma, hjælpe med SEO eller implementere GDPR - sørger vi for, at alle tekniske aspekter af din hjemmeside er dækket.

Se flere af de forretninger vi har hjulpet i gang ved at klikke på knappen nedenunder.

SE REFERENCER

info@arosweb.dk


Halfdan Skarde

Salgsrådgiver

“Din online tilstedeværelse er det vigtigste for mig. Giv mig et kald og lad os snakke om, hvordan vi sammen kan skabe et digitalt brand for din virksomhed.”