Vi løser alle type opgaver

Klippekort

Vi løser alle type opgaver til en fast time pris

Hvis du regner med at have løbende ændringer på din hjemmeside eller webshop så er dette ideelt for dig.

Ønsker du at din hjemmeside skal være sikker og opdateret, råder vi dig til at købe vores support aftale.

Men mangler du en ny funktion til din webshop, eller at dine tekster spiller 110% så er det måske en idé at få en klippekortsordning. 

Klippekort priser

Pris pr. time
Alle priser er ekskl. moms
 
Ændring af indhold
Hvis du vil have justeret noget på din hjemmeside eller webshop, eller ændre designet på din forside. Dette er inkl. i klippekortordningen.
Nye funktioner
Mangler du en ny funktion så som et booking system til at konvertere flere kunder og møder? Dette kan vi hjælpe med i klippekortordningen.
Oprettelse af produkter
Bruger du for meget tid på at tilføje produkter til din webshop? Så kan vi hjælpe med at tilføje produkter, via klippekortordningen.
Support & Rådgivning
Har du spørgsmål til din nuværende webløsning, eller mangler du rådgivning til dit nuværende design? Dette kan du også få hjælp med.
Linkbuilding & Redirects
Link Building er fuldstændig uundgåeligt, hvis du vil have succes ved brug af SEO til din nuværende eller fremtidige webløsning.
Basic SEO optimering
Mangler du SEO optimering til din landing page eller dine undersider? Vi hjælper også med enkelte søgeord, dette er inkl. i klippekortordningen

info@arosweb.dk


Salgsrådgiver

“Din online tilstedeværelse er det vigtigste for mig. Giv mig et kald og lad os snakke om, hvordan vi sammen kan skabe et digitalt brand for din virksomhed.”